ua en ru

Військові отримають наказ стріляти в терористів за спробу повалити владу в регіонах, - АПУ

Військові отримають наказ стріляти в терористів за спробу повалити владу в регіонах України.

Військові отримають наказ стріляти в терористів за спробу повалити владу в регіонах України. Про це журналістам в кулуарах Верховної Ради заявив в.о. заступника Адміністрації Президента Андрій Сенченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"В боротьбі з терористами, а саме такими є ті, хто сьогодні намагається повалити владу в регіонах, ми будемо боротися, використовуючи весь арсенал можливих і законних заходів і дій... якщо необхідно буде і терористи не зупиняться, то військові для захисту територіальної цілісності отримають наказ стріляти", - заявив Сенченко.

На питання журналістів про те, чи це не буде повторенням дій відстороненого Радою з посади Президента України Віктора Януковича, він відповів: "На Майдані стояли люди, а тут ми бачимо терористів, які координують свої дії із спецслужбами інших держав".

Сенченко нагадав, що лише в останні дні були затримані "десятки представників ГРУ Росії (Головного розвідувального управління, - ред.), які багато років за підробленими документами проводили диверсійні дії на території України".