ua en ru

Військова прокуратура вимагає притягнення до дисциплінарної відповідальності адвокатів Клименка

Військова прокуратура вимагає притягнення до дисциплінарної відповідальності адвокатів Клименка Фото: Анатолій Матіос

Адвокати Клименка під час судового засідання переховувалися від слідчого судді

Головна військова прокуратура вимагає притягнення до дисциплінарної відповідальності адвокатів колишнього міністра доходів та зборів Олександра Клименка. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

"Головна військова прокуратура звернулась до голови Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури України з клопотанням про притягнення до дисциплінарної відповідальності захисників екс-міністра Клименка О.В. через умисне і грубе порушення ними норм адвокатської етики та процесуального права", - написав він.

Матіос також повідомив, що адвокати Клименка під час судового засідання "надпрофесійно та ефективно втікали і переховувалися за межами приміщення Голосіївского суду від слідчого судді з 20:00 вечора 27 лютого аж до першої години по опівночі".

Крім того, Матіос зазначив, що адвокати Клименка свідомо і умисно ухилялися від здійснення своїх професійних обов'язків, порушували присягу адвоката, принципи адвокатської діяльності та правила адвокатської етики.

"Привіт" екс-міністру доходів і зборів Клименку, його "надпотужним" захисникам та окремо взятій пріснопам'ятній "Прокуро...

Опубліковано Анатолієм Матіосом 1 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Голосіївський районний суд міста Києва надав дозвіл на проведення заочного розслідування щодо Клименка.