ua en ru

На водоймах України за тиждень загинули 23 особи, - ДСНС

На водоймах України за тиждень загинули 23 особи, - ДСНС Ілюстративне фото (ian-espinosa/unsplash.com)

Крім того, на пожежах в України за тиждень загинули 16 осіб

На водоймах України за тиждень, з 27 серпня по 2 вересня 2018 року, загинули 23 особи. Про це йдеться у повідомленні Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, загалом за вказаний період в Україні зареєстровано понад 4 тис. надзвичайних подій, на яких рятувальникам вдалося врятувати 57 осіб. Зокрема, за тиждень в Україні ліквідовано 3,6 тис. пожеж.

За даними ДСНС, на пожежах в Україні за тиждень вдалося врятувати 41 особу. Разом з тим, зазначається, що на пожежах загинули 16 осіб.

"Протягом тижня на водних об’єктах загинуло 23 особи", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що за попередній тиждень, з 20 по 26 серпня 2018 року, на водоймах України загинули 44 особи.

Зазначимо, за даними вітчизняних синоптиків, в Україні 3-4 вересня у деяких областях очікується надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки. Зокрема, висока пожежонебезпека очікується у південних, східних, центральних областях. Крім того, у південних та східних районах Київської області до 4 вересня утримається надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.