ua en ru

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні Ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

Надзвичайний рівень пожежної небезпеки утримається в Україні до 4 вересня

В Україні 3-4 вересня у деяких областях очікується надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) з посиланням на Укргідрометцентр.

Згідно з даними Укргідрометцентру, 3-4 вересня у південних, східних, центральних областях утримається надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.

"У південних та східних районах Київської області до 4 вересня утримається надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, згідно з прогнозом синоптиків, 3 вересня 2018 року в Україні місцями опади, температура повітря підніметься до +31.

У столиці сьогодні вночі від +15 до +17, вдень від +29 до +31. Вітер східний, 5-10 м/с. Вдень і вночі опадів не очікується.

Нагадаємо, 1 вересня близько 13:00 у лісгоспі Вовчанського району Харківської області загорілося 6,5 га лісової підстилки.

Осередок пожежі поблизу с. Гатище на площі близько 10 га було локалізовано о 17:30, поблизу с. Огірцеве на площі близько 2 га - о 18:00. Тривали роботи з гасіння осередків пожежі.