ua en ru

Водія голови Аграрної академії викрили в отриманні зарплат на 6 держпідприємствах

Водія голови Аграрної академії викрили в отриманні зарплат на 6 держпідприємствах Фото: співробітник ГСУ в Національній аграрній академії (facebook.com/UA.National)
Автор: РБК-Украина

Особистого водія керівника Національної академії аграрних наук (НААН) викрили в одночасному отриманні зарплат в 6 держпідприємствах. При цьому в жодному з них він не виконував жодних службових обов'язків.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України.

В ході досудового розслідування було встановлено, що особистий водій глави НААН одночасно значився в штаті шести держпідприємств, де йому нараховували зарплату. Чоловік її отримував, але при цьому не виконував у них жодних посадових обов'язків.

Відзначається, що отримуючи зарплату в бюджетних установах, фігурант фактично виконав функції тільки особистого водія глави НААН.

У Нацполіціі уточнили, що з цього справі 14 травня пройшли обшуки в чотирьох регіонах - Києві, Вінниці, Дніпропетровській і Херсонській областях. Були вилучені документи про працевлаштування водія глави НААН, що підтверджують нарахування та виплату йому зарплати. Розслідування кримінальної справи, порушеної за ч. 3 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна), триває.

Фото: Співробітники ГСУ в Національній аграрній академії (facebook.com/UA.National)