ua en ru

У Львівській області вирішено припинити карантин з 23 листопада.

У Львівській області вирішено припинити карантин, введений у зв'язку з епідемією грипу, з 23 листопада 2009 р. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ярослав Кашуба, передає кореспондент РБК-Україна. За його словами, таким чином з понеділка (23 листопада) буде відновлено навчання у всіх закладах освіти в області. Рішення про припинення карантину ухвалене обласним штабом з ліквідації наслідків надзвичайної епідеміологічної ситуації. За його словами, скасування карантину пов'язане з поліпшенням епідеміологічної ситуації.

В той же час, в області діятимуть обмежувальні заходи. Зокрема, в установах охорони здоров'я буде продовжений масочний режим. Також надалі дезинфікуватимуться громадський транспорт, вокзали тощо.

З початку епідемії у Львівській області на грип захворіли 188,459 тис. людей, з них за останню добу - 3,150 тис. Від грипу померли 89 людей, 35 знаходяться в реанімації, 7 з них підключені до апарату штучної вентиляції легенів.