ua en ru

Зовнішня комісія оголосила переможців на 27 керівних посад в ДБР

Зовнішня комісія оголосила переможців на 27 керівних посад в ДБР Фото: Роман Труба (facebook.com/dbr.gov.ua)

ДБР розпочинає свою роботу

Зовнішня комісія оголосила переможців на 27 керівних посад до Державного бюро розслідувань (ДБР). Про це на брифінгу з нагоди початку роботи ДБР повідомив директор Роман Труба, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, він зазначив, що призначення на керівні посади здійснює зовнішня комісія.

"Директор, в свою чергу, приймає рішення про призначення чи відмову від призначення. Директор встановлює відповідність кандидатів, враховує відповідальність і спеціальну перевірку. 18 липня цього року зовнішня комісія оголосила переможців на 27 керівних посад: начальника територіальних управлінь, начальників структурних підрозділів, в тому числі слідчих підрозділів і кількох керівників", - розказав він.

За його словами, після оголошення результатів конкурсу, комісія повинна була передати директору документи, а також результати психо-фізіологічного дослідження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для початку роботи Державного бюро розслідувань було призначено перших 42 переможців конкурсу на посади в центральному апараті Бюро.

Серед переможців - головні та провідні спеціалісти управлінь та відділів ДБР: правового забезпечення, міжнародного співробітництва та зовнішніх комунікацій, режимно-секретної роботи та захисту інформації, внутрішнього аудиту, кадрової роботи та державної служби тощо.

Також повідомлялося, що офіс для роботи центрального апарату Державного бюро розслідувань вже готовий.