ua en ru

ВМС Великобританії відкрили вогонь по іспанському кораблю в Гібралтарі

ВМС Великобританії відкрили вогонь по іспанському кораблю в Гібралтарі Фото: ВМС Британії відкрили вогонь по іспанському кораблю в Гібралтарі

Іспанська катер намагався перешкодити атомному підводному човну США підійти до Гібралтару

Королівський флот Великобританії зробив попереджувальний постріл у бік іспанської сторожового катера, який намагався перешкодити атомному підводному човну США підійти до Гібралтару. Про це говориться в повідомленні видання Daily Mail.

Як повідомляється, іспанська катер Rio Cedena двічі намагався перешкодити американської підводному човну, який прямував до Гібралтару. Зважаючи на це, Британія направив туди патрульне судно HMS Sabre, яке і відкрило попереджувальний вогонь.


"Це тільки дуже небезпечна гра іспанців, але це негідно союзника НАТО - ставитися до ВМС США з таким презирством...ВМС США гарантує безпеку Середземного моря для всіх членів НАТО і повинні бути в стані, чорт забирай, відвідати будь-який порт, якщо вони захочуть, в Гібралтарі або ні", - заявило The Sun неназване високопоставлене джерело.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Великобританії Філіп Хаммонд не виключає, що в майбутньому британські військові можуть бути направлені до Лівії для боротьби з "Ісламською державою" (ІДІЛ).