ua en ru

Влада Польщі пропонує закрити двері для мігрантів-мусульман

Влада Польщі пропонує закрити двері для мігрантів-мусульман Фото: Маріуш Блащак пропонує відгородитися від біженців-мусульман

Сама Польща не може брати участі в європейській програмі переселення біженців

Міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Блащак запропонував країнам закрити кордони для припливу мігрантів-мусульман із Північної Африки і Близького Сходу. Про це повідомляє газета Rzeczpospolita.

Зокрема польський міністр заявив, що політика "мультикультуралізму" і відхід "від коренів європейської цивілізації - християнства" призвели до терористичних актів у Європі.

На думку Блащака, загроза терористичних актів, які здійснюють мусульманські терористи в Західній Європі - "це факт, а не інциденти", а сама політкоректність країн Європи "приносить погані плоди".

У зв’язку з цим міністр підкреслив, що Польща не може брати участі в європейській програмі переселення біженців, а також запропонував іншим країнам закрити кордони для припливу мігрантів-мусульман із Північної Африки і Близького Сходу.

Нагадаємо, в ніч на 4 червня в столиці Лондона сталися два теракти, в результаті яких, за останніми даними, загинуло семеро людей, ще 21 перебуває в критичному стані. На Лондонському мосту фургон скоїв наїзд на пішоходів, після чого з нього вийшли троє озброєних ножами і почали нападати на перехожих.