ua en ru

Влада з допомогою Нацкорпуса "Азов" намагається монополізувати ринок під УНЛ, - політолог

Влада з допомогою Нацкорпуса "Азов" намагається монополізувати ринок під УНЛ, - політолог

За словами політолога, в Україні нічого не відбувається випадково

Влада використовує "Нацкорпус" ("Азов") для вирішення своїх бізнес-інтересів, а недавній погром "Азовом" майна оператора державних лотерей "М.С.Л." є нічим іншим, як частиною кампанії по переділу багатомільярдного лотерейного ринку. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політичний аналітик Дмитро Корнійчук.

За його словами, в Україні нічого не відбувається випадково, а погром майна конкретного лотерейного оператора координувався владою.

"Всім відомо, що "Нацкорпус" ("Азов") знаходиться під контролем глави МВС Авакова. Або С14 – під контролем СБУ (причому їхній лідер сам про це заявив). Але особливо активізувався у нас саме "Нацкорпус", який бореться з "агентами Кремля". Нещодавно "патріоти" знову відзначилися на всю країну, влаштувавши в Святошинському районі столиці погром кіосків. Але не просто звичайних кіосків, а саме лотереї "М. С. Л". А поліція, як завжди, не особливо поспішала приїжджати на виклик. Що, як правило, вказує на їх координацію", - зазначає Корнійчук.

Він додав, що погроми майна "М. С. Л" проводяться для зачистки ринку лотерей під іншого великого оператора, пов'язаного з нардепами від влади.

"Здавалося б, нашим "патріотам" зайнятися більше нічим, крім як громити лотереї? Але, зрозуміло, все банально: влада такими методами намагається перерозподілити багатомільярдний лотерейний ринок. Звісно, під себе. Точніше - під "Українську національну лотерею", яку ЗМІ пов'язують з нардепами від БПП Третьяковим-Загорієм. І, як бачимо, всіляко готова допомогти своїми "ручними радикалами". Найсмішніше, що на власників лотереї "М. С. Л" традиційно навішано ярлик "агентів Кремля". Це у нас зараз модно, коли треба рейдернуть псевдо-російський бізнес. У зв'язку з чим, згадалося, як швидко закінчилися акції "Нацкорпуса" біля "Ощадбанку Росії", який реально належить Кремлю", - додав політолог.

На його думку, сьогодні радикалів використовують для боротьби з псевдо-російським бізнесом, в той час як справжній російський бізнес влада боїться чіпати.