ua en ru

Влада повинна стати партнером, а не корупціонером, - соцплатформа "Важливий кожен"

Влада повинна стати партнером, а не корупціонером, - соцплатформа "Важливий кожен"

У Києві ряд експертів, громадських діячів, правозахисників та фахівців виступили ініціаторами створення соціальної платформи "Важливий кожен".

"Ми об'єднуємося не для критики, а заради конкретних пропозицій, які дозволять сьогодні, зараз і негайно захистити особисто кожного громадянина і державу в цілому", - заявив заступник голови українсько-британського фонду Trident Foundation Арсеній Пушкаренко.

Учасниками соцплатформы була прийнята резолюція, в якій задекларовано, що до 1 травня 2015 р. буде розроблена і представлена програма дій.

Резолюцію підписали голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець, голова Всеукраїнської комісії справедливості Михайло Соколов, президент Міжнародного гуманітарного фонду Ірина Верещук, аграрій Олександр Трухін, заступник виконавчого директора Асоціації міст України Валерій Баранов.

"Вважаємо, що під час випробувань, які сьогодні випали на долю народу і держави Україна, всі, кому небайдужа доля країни, хто готовий сьогодні і зараз пропонувати і змінювати, повинні об'єднуватися", - підкреслив

правозахисник Михайло Соколов.
Як повідомляється, після презентації програми дій "Важливий кожен" 1 травня учасники соціальної платформи представлять її в багатьох містах України.