ua en ru

Влада буде жорстко припиняти обмеження прав громадян з альтернативою Майдану позицією, - ПР

Чинна влада відкидає силовий сценарій, але буде жорстко припиняти будь-які правопорушення та обмеження прав громадян, які виступають з альтернативної Майдану позицією.

Чинна влада відкидає силовий сценарій, але буде жорстко припиняти будь-які правопорушення та обмеження прав громадян, які виступають з альтернативної Майдану позицією. Таку думку висловив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Сергій Горохов, повідомляє прес-служба ПР.

"Чинна влада відкидає силовий сценарій, але буде жорстко припиняти будь-які правопорушення та обмеження прав громадян, які виступають з альтернативної майдану позицією", - підсумував Горохов.

"Збанкрутілі вожді майдану шукають будь-який привід, щоб в хід пішло пряме насильство. Сьогодні біля стадіону ім. Лобановського в хід пішли ланцюги, прути, сльозогінний газ, в працівників правоохоронних органів летіли "коктейлі Молотова". Войовничими молодиками узятий в полон і в Будинку профспілок побитий співробітник "Беркута", - сказав політик.

"Це мирний протест? Це бандитизм і екстремізм. Хто за це відповість? Лідери опозиції і Автомайдану швиденько поспішили відхреститися від того, що відбувається? Тоді зізнайтеся, що ви не контролюєте те, що відбувається. Або однією рукою направляєте своїх бойовиків, а інший - для ЗМІ - відмовляєтеся від них. Таке вже було при штурмі Адміністрації Президента", - додав він.