ua en ru

Володимир Макеєнко склав повноваження голови регламентного комітету ВР

Володимир Макеєнко склав повноваження голови регламентного комітету. Про це РБК-Україна повідомив перший заступник регламентного комітету Валерій Карпунцов.

Про це РБК-Україна повідомив перший регламентного комітету заступник Валерій Карпунцов.

"Сьогодні після незрозумілого зібрання регламентного комітету голова Володимир Макеєнко заявив, що складає повноваження голови регламентного комітету. Члени регламентного комітету від більшості зробили спробу сьогодні легітимізувати незаконне рішення, яке було прийнято щодо направлення документів до суду про позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата. Вони поставили на голосування питання про перегляд цього рішення, але не проголосували за нього, тому це незаконне рішення по суті ніхто не скасовував", - сказав Карпунцов.

Депутат додав, що "у ВР необхідне голосування за складання повноважень Макеєнко, але зрозуміло, що вони можуть і не проголосувати за це... Опозиція підтримує складання повноважень голови комітету і ми надалі будемо вимагати визнання незаконним і по суті злочином рішення про рекомендацію позбавити Власенка мандата".

Читайте також: Власенка можуть позбавити депутатського мандата