ua en ru

Володимир Кличко в Нью-Йорку переміг Браянта Дженнінгса

Володимир Кличко в Нью-Йорку переміг Браянта Дженнінгса Фото: Володимир Кличко в черговий раз захистив свої титули

Брайант Дженнинг зумів створити проблеми українцю

У Нью-Йорку українець Володимир Кличко захистив свої титули чемпіона світу в бою з американцем Браянтом Дженнінгсом.

Вже в перших двох раундах стало зрозуміло в якому руслі буде протікати бій. Кличко працював лівим джебом - Дженнінгс сподівався на контратаки. Але якщо в українця несильні удари зрідка проходили, то у американця мало що виходило.

Іноді Дженнінгс кидався в атаку, але Кличко не пропускав випадів суперника і ловив того на протиході. Також, чим далі просувався бій, тим довше серії проходили у Кличка. Якщо спочатку були тільки джеби, то до п'ятого раунду почали потрапляти в голову Дденнингса "двійки".

Іноді Брайант намагався активно атакувати, але його удари практично не доходили до цілі. А от українець впевнено вів бій. До фінальних раундів обидва боксери втомилися і почали пропускати більше ударів. Так, Володимир кілька разів "зловив" обличчям непоганий лівий боковий від Дженнінгса, а скільки разів американець брав джеби і "двійки" - і зовсім не порахувати.

У дев'ятому раунді боксери обмінялися яскравими атаками. Американець відмінно пройшовся по корпусу Володимира, на що Кличко відповів відмінним ударом з правої через блок. Навіть під кінець поєдинку Дженнінгс продовжував проявляти активність, а Кличко бився на досвіді.

Гонг, який опвестил всіх про закінчення бою, застав боксерів на ногах. Обидва здавалися задоволені собою, але суддя по праву віддали перемогу Володимиру Кличку. Тепер на черзі Деонтей Вайлдер та об'єднання всіх чемпіонських титулів у суперважкій вазі.