ua en ru

Власник агрохолдингу Kernel Андрій Веревський придбав 68,2% девелопера KDD за 16 млн дол

Groumon Development (належить мажоритарному акціонерові і голові Kernel Андрію Веревському) домовився про придбання 68,2% KDD Group у власників акцій. Загальна сума угоди склала близько 16 млн дол., повідомляє прес-служба KDD.
Згідно з повідомленням, пакети акцій продадуть глава KDD Олександр Левін, Arpanet Holdings, Kenways Trading Limited, Parsel Investments, Yankline Investments і Yorania Investments.
Згідно з умовами договору, Groumon буде представлений в раді директорів KDD Group.
"Я роблю фінансові вкладення в групу, яка, я вважаю, має довгостроковий потенціал. Хоча я не буду щодня брати участь в роботі, і не буду діяти в якості директора, я розраховую на підтримку існуючої команди... щоб заробити на можливостях нерухомості, які існують в Україні", - завив Веревський.
Нагадаємо, чистий збиток KDD Group N.V. у І півріччі 2011 р. склав 18,202 млн євро проти прибутку в 40,441 млн євро за аналогічний період 2010 р.
KDD Group займається інвестиціями в нерухомість і девелоперською діяльністю. Група розвиває диверсифікований портфель інвестиційних проектів у сфері нерухомості, що включає в себе офіси і житло, готелі, торгові центри та проекти змішаного призначення.