ua en ru

Включення Рубана в списки обміну ускладнює переговори з РФ, - Геращенко

Включення Рубана в списки обміну ускладнює переговори з РФ, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (УНІАН)

На думку першого віце-спікера, такий крок "виглядає дуже дивно"

Включення бойовиками в списки обміну керівника "Офіцерського корпусу" Володимира Рубана ускладнює і без того непрості переговори про звільнення полонених українців. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook перший заступник голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко.

Зокрема, коментуючи заяву голови СБУ Василя Грицака про включення Рубана в списки для обміну вона написала: "Це правда. Кілька тижнів тому бойовики включили в свої забаганки і таку...", - написала Геращенко. "Мовляв, Володимир попросив бойовиків його звільнити, і вони вимагають від "хунти" віддати "офіцера". Все це виглядає дуже дивно. Та ускладнює і без того непрості переговори про звільнення наших хлопців".

https://www.pravda.com.ua/news/2018/05/12/7180100/ Це правда . Кілька тижнів тому бойовики включили в своі хотєлки і...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 12 травня 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, представники так званої "Донецької народної республіки" включили Володимира Рубана, якого підозрюють у підготовці терактів, списки на обмін.

Раніше, 4 травня суд на два місяці продовжив арешт чолі громадської організації "Офіцерський корпус" Володимиру Рубану.

Зазначимо, Грицак заявляв, що СБУ вела роботу по його викриття протягом декількох місяців. Слідство нібито отримало неспростовні докази, які говорять про те, що Рубан разом з ватажками самопроголошеної "ДНР" займався підготовкою терактів в центрі Києва.