ua en ru

ВККСУ подовжила відсторонення від посади судді Вовка

ВККСУ подовжила відсторонення від посади судді Вовка Фото: судді Вовку продовжили відсторонення від посади

Загалом комісія відсторонила від посади 4 суддів

Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККСУ) на місяць подовжила відсторонення Сергія Вовка від посади судді Печерського районного суду Києва, повідомляє прес-служба комісії.

"28 липня 2016 року на засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України на підставі клопотання Генерального прокурора України прийнято рішення про відсторонення та продовження строку відсторонення суддів від займаної посади", - сказано в повідомленні.

Зокрема, ВККСУ продовжила на місяць строк відсторонення Вовка, а також судді Печерського райсуду Світлани Волкової та судді та голови Бориспільського міськрайонного суду Київської області Сергія Вознюка.


Крім того, у зв’язку з притягненням до кримінальної відповідальності комісія відсторонила Аллу Пригунову від посади судді господарського суду міста Києва строком на два місяці.

Нагадаємо, голова Генеральної прокуратури Юрій Луценко заявив, що має намір передати в НАБ кримінальні виробництва проти колишнього першого заступника генерального прокурора Ріната Кузьміна, колишнього слідчого Сергія Войченка та судді Печерського районного суду Києва Сергія Вовка.