ua en ru

Віце-президент Tesla йде з компанії

Віце-президент Tesla йде з компанії Ілюстративне фото (tesla.com)

Манакір йде з Tesla, щоб зайняти посаду фіндиректора в іншій компанії

Джастін Манакір, який займає посаду віце-президента з міжнародних фінансів та операцій в американському автовиробнику Tesla, залишає свій пост, повідомляє CNN.

Манакір зазначив, що йде з Tesla, щоб зайняти посаду фінансового директора в іншій компанії, але не став повідомляти своє нове місце роботи.

"Я дійсно ціную проведений у Tesla час, я дуже поважаю своїх колег і роботу, яку вони виконують, але від таких пропозицій не відмовляються", - зазначив Манакір.

Варто підкреслити, що на минулому тижні з Tesla пішли головний бухгалтер Дейв Мортон і керівник відділу кадрів Габріель Толедано. При цьому Мортон, який пропрацював у компанії місяць, пояснив своє рішення тим, що рівень уваги громадськості до Tesla, як і ритм всередині неї, перевершили його очікування.

У свою чергу, Толедано заявила, що не планує повертатися до роботи після відпустки, у якій вона знаходиться.

Нагадаємо, на початку серпня РБК-Україна повідомляло, що компанія Tesla зазнала рекордних квартальних збитків розміром у 717,5 млн доларів. У порівнянні з аналогічним періодом рік тому, збитки компанії зросли майже в два рази.

Американський мільярдер Ілон Маск відмовився від викупу акцій виробника електрокарів Tesla і перетворення його в приватну компанію, хоча раніше він заявив про намір викупити акції компанії. Після цієї заяви акціонери подали на нього в суд.