ua en ru

Віце-президент США готовий пройти детектор брехні через анонімну статтю про Трампа

Віце-президент США готовий пройти детектор брехні через анонімну статтю про Трампа Фото: Майк Пенс (flickr.com/whitehouse)

Пенс хоче довести, що не є автором статті

Віце-президент США Майк Пенс заявив, що готовий пройти детектор брехні, аби довести, що не є автором анонімної статті в газеті The New York Times. Про це повідомляє Washington Examiner.

Зазначається, що мова йде про анонімну статтю в газеті The New York Times, в якій йшлося про саботаж рішень Дональда Трампа співробіниками його власної адміністрації.

"Я б погодився на це миттєво і пройшов би будь-яку перевірку, яку адміністрація захотіла б провести", - заявив Пенс.

Також віце-президент додав, що вирішувати, чи слід змусити американських чиновників пройти перевірку на детекторі брехні, повинен президент Трамп.

"Якщо автор статті є співробітником адміністрації високого рангу, то він порушив присягу, але не перед президентом, а перед Конституцією", - зазначив Пенс.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Білий дім має список з 12 осіб, яких підозрюють у авторстві критичної щодо президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа колонки для The New York Times, яку написав анонімний чиновник, що обіймає високу посаду в адміністрації американського президента.

Нагадаємо, раніше NYT повідомляло, що Дональд Трамп і його колишній адвокат Майкл Коен збиралися скупити всі компрометуючі матеріали, які видання National Enquirer зібрало на політика з 1980-х років.