ua en ru

Винуватця смертельного ДТП у Харкові Енгібаряна відпустили на свободу

Винуватця смертельного ДТП у Харкові Енгібаряна відпустили на свободу Фото: суд у справі про ДТП у Харкові (Громадське. Харків)

Енгібарян звільнений від відбування основного строку покарання з випробуванням

Тиграну Енгібаряну, який у січні цього року на смерть збив 17-річного хлопця і зник з місця події, Апеляційний суд Харківської області змінив реальний термін на умовний з випробувальним терміном. Про це повідомляє прес-служба суду.

Сьогодні колегією суддів Апеляційного суду Харківської області прийнято рішення про задоволення апеляційних скарг захисників і самого звинуваченого у ДТП, поданих на вирок Московського районного суду міста Харкова від 23 квітня 2018 року.

Нагадаємо, аварія у Харкові сталася 16 січня 2018 року - Енгібарян збив 17-річного підлітка на Салтівському шосе і зник з місця аварії. Аварія сталася на пішохідному переході, в результаті удару пішохід двічі перекинувся в повітрі.

Вироком районного суду Енгибарян був визнаний винним ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст.135 КК України і йому призначено покарання 3 роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки. Вирок обвинуваченим і захисниками були подані апеляції.