ua en ru

У Вінницькій області внаслідок ДТП загинули 4 людини

У Вінницькій області внаслідок ДТП загинули 4 людини Фото: ДТП у Вінницькій області (vn.npu.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Вінницькій області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що сталася сьогодні вночі, 10 липня 2017 року, загинули 4 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

"Між селами Петрик та Дашківці Літинського району сталось зіткнення автомобілів ВАЗ та "Мерседес Віто". В результаті аварії четверо осіб загинули на місці пригоди, водій мікроавтобусу з важкими травмами госпіталізований до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, аварія сталася сьогодні у Літинському районі близько 2:40 на автодорозі сполученням Стрий-Кіровоград-Знамянка.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з "Мерседесом".

Внаслідок ДТП у Вінницькій області загинули 23-річний водій автомобіля ВАЗ та двоє його пасажирів віком 23 та 31 років. Крім того, загинула 55-річна пасажирка "Мерседесу", а 60-річний водій у важкому стані госпіталізований.

"Слідчим призначено ряд експертиз для встановлення причини виїзду на зустрічну смугу, в тому числі, буде з’ясовано чи перебували водії у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: ДТП у Вінницькій області

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили загибель кількох осіб), винуватцю трагедії загрожує позбавленням волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули 2 людини, ще один перебуває у важкому стані.