ua en ru

У Донецькій області в результаті аварії загинули 2 людини

У Донецькій області в результаті аварії загинули 2 людини Фото: аварія (pixabay.com)

Потерпілий під час ДТП у Донецькій області у важкому стані

У Донецькій області в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули 2 людини, ще один перебуває у важкому стані. Про це повідомляє прес-служба Управління з безпеки дорожнього руху.

"Лобове зіткнення автомобілів Mercedes і Geely сталося на автодорозі "Маріуполь - Урзуф". Водій та 42-річний пасажир Mercedes загинули на місці, водій Geely у важкому стані госпіталізований в медичний заклад", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, попередньо, близько 11:00 в Мангушському районі Донецької області 26-річний водій автомобіля Mercedes виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем Geely, під керуванням 35-річного водія, який рухався в зустрічному напрямку .

За даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, що керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого). На місці працюють співробітники поліції.

altalt

Фото: у Донецькій області в результаті аварії загинули 2 людини

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області в результаті аварії за участю маршрутного автобуса постраждали 10 осіб.