ua en ru

У Вінницькій області сталася ДТП за участю військового

У Вінницькій області сталася ДТП за участю військового Фото: у Вінницькій області сталася ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті ДТП постраждала жінка

У Вінницькій області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю військового, в результаті якого є потерпілий. Про це йдеться в повідомленні командування Повітряних сил ЗСУ в Facebook.

Повідомляється, що вранці біля населеного пункту Сальник Калинівського району сталася аварія з участю автомобіля PEUGEOT PARTNER під управлінням військовослужбовця, в результаті якої отримала травму 45-річна жителька Калинівки.

"Військовослужбовець, який керував автомобілем, надав постраждалій першу допомогу, після чого каретою швидкої допомоги жінку доставили в міську лікарню Калинівки", - йдеться в повідомленні.

Перевірка встановила відсутність алкогольного сп'яніння у водія на момент ДТП, у військовій частині призначено службове розслідування. Поліція відкрила кримінальну справу.

За фактом ДТП у Вінницькому гарнізоні, у якому фігурує військовослужбовець ЗС України призначено службове розслідування...

Опубліковано Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces 23 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області перекинувся пасажирський автобус, є постраждалі.