ua en ru

У Луганській області перекинувся пасажирський автобус, є постраждалі

У Луганській області перекинувся пасажирський автобус, є постраждалі Фото: ДТП з пасажирським автобусом (УНІАН)

В автобусі перебували 11 пасажирів

У Луганській області на автодорозі "Сєвєродонецьк - Новоайдар" перекинувся мікроавтобус Mercedes Sprinter, у якому перебувало 11 пасажирів. Аварія сталася у середу, 22 листопада, о 3:40 ранку, повідомляє прес-секретар Сєвєродонецького відділу поліції Тетяна Погукай.

Поліцією встановлено, що що 55-річний водій, мешканець Харкова, керуючи мікроавтобусом, не врахував дорожньої обстановки та не впорався з керуванням. У результаті мікроавтобус виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся.

У Луганській області перекинувся пасажирський автобус, є постраждаліУ Луганській області перекинувся пасажирський автобус, є постраждаліУ Луганській області перекинувся пасажирський автобус, є постраждаліУ Луганській області перекинувся пасажирський автобус, є постраждалі

"Внаслідок ДТП травми отримали 5 пасажирів. 60-річну жінку, 48-ми та 56-річного чоловіків госпіталізовано до лікарень м. Сєвєродонецьк, дві жінки 58-ми та 53-х років від госпіталізації відмовились", - повідомили у поліції.

Наразі слідчі з'ясовують обставини ДТП та перевіряють стан автобусу і дозвільну документацію на пасажирські перевезення.

Нагадаємо, у середу, 22 листопада, у Львівській області туристичний автобус зіткнувся з легковим автомобілем, внаслідок аварії загинули двоє осіб.