ua en ru

У Вінницькій області поліція вилучила зброю і наркотики в авто порушника ПДР

У Вінницькій області поліція вилучила зброю і наркотики в авто порушника ПДР Фото: поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження

У Вінницькій області поліція вилучила зброю і наркотики в автомобілі порушника Правил дорожнього руху (ПДР). Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Вінницькій області.

"Працівники Літинського відділення поліції спільно з патрульними на стаціонарному посту "Березівка" зупинили нетверезого водія автомобіля Daewoo Lanos. При огляді в автомобілі порушника поліцейські виявили пістолет, набої до нього та речовину, схожу на амфетамін", - йдеться в повідомленні.

За словами голови Літинської поліції Олександра Конєва, під час несення служби на стаціонарному посту "Березівка" на автодорозі "Стрий - Кіровоград - Знам'янка" поліцейські за порушення ПДР зупинили Daewoo Lanos. В ході спілкування з 31-річним водієм авто, поліцейські помітили у чоловіка ознаки сп'яніння.

При огляді автомобіля порушника поліцейські виявили в салоні предмет, схожий на пістолет невідомої марки, більше десятка патронів, дві димові шашки та поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

У Вінницькій області поліція вилучила зброю і наркотики в авто порушника ПДРУ Вінницькій області поліція вилучила зброю і наркотики в авто порушника ПДРУ Вінницькій області поліція вилучила зброю і наркотики в авто порушника ПДРУ Вінницькій області поліція вилучила зброю і наркотики в авто порушника ПДРУ Вінницькій області поліція вилучила зброю і наркотики в авто порушника ПДРУ Вінницькій області поліція вилучила зброю і наркотики в авто порушника ПДР

Фото: вилучену при обшуку (vn.npu.gov.ua)

За даним фактом слідчим відділенням порушено дві кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Полтавській області правоохоронці викрили нарколабораторію, організатори якої постачали канабіс в Росію та країни Європейського союзу.