ua en ru

У Вінницькій області пасажирський автобус зіткнувся з військовим тягачем, 11 поранених

У Вінницькій області пасажирський автобус зіткнувся з військовим тягачем, 11 поранених Фото: ДТП сталася у Вінницькій області

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Вінницькій області сьогодні, 8 жовтня 2016 року, пасажирський автобус зіткнувся з військовим тягачем. Внаслідок аварії 11 людей отримали поранення, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

"Сьогодні неподалік села Митків Гайсинського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобусу та військового тягача. Внаслідок аварії постраждали 11 чоловік віком від 49 до 61 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, близько 06:30 ранку на трасі Стрій-Тернопіль-Кропивнитський-Знам’янка біля повороту на с. Митків Гайсинського району водій, керуючи автобусом "Мерседес" допустив зіткнення з військовим тягачем "МАЗ 357", який стояв на узбіччі дороги.

Пасажирський автобус, в якому на момент автопригоди знаходилися 27 чоловік: 2 водії та 25 пасажирів, направлявся з м. Івано-Франківськ до м. Умань. Внаслідок аварії 11 чоловік віком від 49 до 61 років, жителі Івано-Франківської області, з отриманими травмами різного ступеню доставлені до Гайсинської районної лікарні. Шестеро чоловік, серед яких два водія 49 та 54 років а також чотири пасажири, жінки 54, 59 та 61 років, були госпіталізовані", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

У Вінницькій області пасажирський автобус зіткнувся з військовим тягачем, 11 пораненихУ Вінницькій області пасажирський автобус зіткнувся з військовим тягачем, 11 пораненихУ Вінницькій області пасажирський автобус зіткнувся з військовим тягачем, 11 пораненихУ Вінницькій області пасажирський автобус зіткнувся з військовим тягачем, 11 пораненихУ Вінницькій області пасажирський автобус зіткнувся з військовим тягачем, 11 пораненихУ Вінницькій області пасажирський автобус зіткнувся з військовим тягачем, 11 поранених

Фото: ДТП у Вінницькій області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок ДТП у Вінницькій області загинули 3 людини.