ua en ru

У Вінницькій області чоловік потрапив під гвинт гелікоптера

У Вінницькій області чоловік потрапив під гвинт гелікоптера Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Розпочато кримінальне провадження

У Вінницькій області чоловік потрапив під гвинт гелікоптера, внаслідок чого від отриманих травм він загинув на місці. Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

"13 вересня у Погребищенському районі під задній гвинт гелікоптера "МІ-2", який виконував роботи по внесенню хімікатів на полі, потрапив агроном сільськогосподарського підприємства. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Пригода трапилась в селі Скибенці Погребищенського району", - сказано у повідомленні.

За попередньою інформацією слідства, при виконанні робіт по внесенню хімікатів на поля під час дозаправки гелікоптера водою 40-річний агроном підприємства, наблизившись до працюючого авіатранспорту при нез’ясованих обставинах, потрапив під задній гвинт гелікоптера.

altФото: вертоліт

altФото: поліція почала розслідування

Внаслідок події житель Київської області отримав поранення несумісні з життям та загинув на місці події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). У рамках розслідування кримінального провадження призначено ряд експертиз, за висновками яких, будуть встановлені обставини події.

Нагадаємо, у Таджикистані директор аеропорту Хорог Ділдор Максудшоев загинув через травму, отриману від президентського вертольота.