ua en ru

У Вінницькій області маршрутка зіткнулася з легковиком, постраждали 3 людини

У Вінницькій області маршрутка зіткнулася з легковиком, постраждали 3 людини Фото: місце події

ВАЗ-2108 виїхав на зустріч і зіткнувся з маршруткою

В селі Селище Вінницької області сьогодні, 23 вересня, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса "Мерседес Спринтер" і легкового автомобіля ВАЗ-2108, в результаті якого постраждали 3 людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України у Вінницькій області.

"За інформацією начальника відділу слідчого управління УМВС Олександра Тютюника, легковий автомобіль, який рухався в напрямку р. Вінниці, на повороті виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з мікроавтобусом. В результаті дорожньо-транспортної пригоди найбільше постраждав 42-річний водій ВАЗ-2108, якого з тяжкими тілесними ушкодженнями доставили в Тивровскую районну лікарню. Також з травмами госпіталізовано 34-річного пасажира легковика. У мікроавтобусі перебувало 18 пасажирів, ніхто з них не постраждав. Згодом р. Вінниця за медичною допомогою звернулася одна з пасажирів", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, у Запоріжжі 16 вересня водій маршрутки проїхав на червоне світло і зіткнувся з автомобілем, в результаті ДТП постраждали 12 осіб.