ua en ru

У Вінниці зловмисник кинув гранату у вікно салону краси

У Вінниці зловмисник кинув гранату у вікно салону краси Фото: поліція

Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі

У Вінниці сьогодні вранці, 28 лютого 2017 року, зловмисник кинув гранату у вікно салону краси. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

"Сьогодні о 4:20 по спецлінії 102 надійшло повідомлення від працівників охоронної фірми про те, що у м. Вінниці по вулиці Пирогова в приміщенні центру лазерної косметології пошкоджено віконне скло. Слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що всередині приміщення вибухнув невідомий предмет", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що зловмисник розбив вікно салону, кинув всередину невідомий предмет (попередньо встановлено, що мається на увазі бойова граната), який вибухнув в приміщенні.

Внаслідок вибуху пошкоджено внутрішнє оздоблення салону, постраждалих немає.

altaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: поліція розслідує вибух у Вінниці

Подію кваліфікували за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення чи пошкодження майна шляхом вибуху), зловмиснику загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Чернігова порушила справу за фактом застосування зловмисником гранати при затриманні.