ua en ru

Поліція Чернігова порушила справу за фактом застосування зловмисником гранати при затриманні

Поліція Чернігова порушила справу за фактом застосування зловмисником гранати при затриманні Фото: поліція

Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі

Поліція Чернігова порушила справу за фактом застосування зловмисником гранати проти правоохоронців при затриманні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Чернігівській області.

Як зазначається, 27 лютого правоохоронці проводили операцію із затримання раніше судимого наркомана, підозрюваного в серії тяжких злочинів, зокрема, у нападі на ломбард, в ході якого зловмисник з автомата тяжко поранив у голову працівника установи, випустивши з автомата більше двох десятків куль.

"Постійно знаходячись в напівадекватному стані, чоловік прив’язав до штанів гранату і так ходив по квартирі. Коли спецпризначенці зайшли до помешкання, підозрюваний кинув гранату під ноги бійцям. В результаті вибуху дістали осколкові поранення двоє правоохоронців, один з них перебуває у стабільно тяжкому стані. Був поранений і злочинець", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу). Зловмиснику загрожує від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.

altaltaltaltaltalt

Фото: зловмисник застосував проти правоохоронців гранату

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернігові під час затримання поліцією злочинець кинув гранату.