ua en ru

У Вінниці мікроавтобус збив двох дівчат на пішоходному переході

У Вінниці мікроавтобус збив двох дівчат на пішоходному переході Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Вінниці вчора, 24 жовтня 2017 року, мікроавтобус збив двох дівчат на пішоходному переході. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

"24 жовтня у місті Вінниці сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали дві 17-річні вінничанки. 47-річний водій автомобіля Volkswagen Т4 здійснив наїзд на дівчат, коли вони перетинали дорогу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, аварія сталась вчора вранці, мікроавтобус наїхав на двох 17-річних пішоходів, коли вони перетинали дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

"Внаслідок наїзду автомобіля пішоходи з тілесними ушкодження були доставлені до лікарні. Після надання медичної допомоги одна з дівчат була відпущена додому, інша - госпіталізована. Поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, призначено ряд експертиз", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

У Вінниці мікроавтобус збив двох дівчат на пішоходному переходіУ Вінниці мікроавтобус збив двох дівчат на пішоходному переходіУ Вінниці мікроавтобус збив двох дівчат на пішоходному переходіУ Вінниці мікроавтобус збив двох дівчат на пішоходному переході

Фото: ДТП у Вінниці (vn.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області легкове авто зіткнулося з рейсовим автобусом, є постраждалі.