ua en ru

У Львівській області легкове авто зіткнулося з рейсовим автобусом, є постраждалі

У Львівській області легкове авто зіткнулося з рейсовим автобусом, є постраждалі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Внаслідок ДТП госпіталізовано двох водіїв

У Львівській області вчора, 24 жовтня 2017 року, легкове авто зіткнулося з рейсовим автобусом, внаслідок чого постраждали двоє людей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області у Facebook.

"У Сколівському районі легковик зіткнувся з рейсовим автобусом. Внаслідок ДТП двох водіїв госпіталізовано з тілесними ушкодженнями", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, аварія сталася вчора о 18:45 на автодорозі Київ-Чоп в селі Тухолька.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля "Шкода Октавія" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автобусом.

"Внаслідок автопригоди водія "Шкоди" госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: "відкрита черепно-мозкова травма, перелом склепіння черепа та забій головного мозку". Водія автобуса госпіталізовано в хірургічне відділення, діагноз - "забійне садно лівої гомілки, забій переносиці", - йдеться у повідомленні.

У Сколівському районі легковик зіткнувся з рейсовим автобусом Внаслідок ДТП обидвох водіїв госпіталізовано з тілесними ...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 25 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок ввечері, 24 жовтня, у Голосіївському районі міста Києва сталася ДТП за участю автомобіля поліції.