ua en ru

Вілкул доручив провести відновлювальний ремонт доріг до 1 травня 2013 р

Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул доручив провести відновлювальний ремонт доріг до 1 травня 2013 р. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

"Відновлювальний ремонт доріг необхідно провести до 1 травня", - сказав Вілкул, звертаючись до учасників всеукраїнської селекторної наради.

"Виявлено пошкодження дорожнього покриття на майже 51 тис. км вулиць і доріг, що становить 20% від їхньої загальної протяжності. На даний час проведені поточні ремонти на майже 13 тис. км вулиць і доріг, що становить 25% від їхньої загальної кількості. З настанням сприятливих погодних умов роботи будуть інтенсифіковані", - сказав міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Геннадій Темник.

Перший заступник голови "Укравтодору" Микола Мездрін зазначив: "Станом на 20 березня на дорогах між населеними пунктами здійснено поточний ремонт на 13,8 тис. км. У лютому-березні, з урахуванням погодних умов, щодня працювало приблизно 40 асфальтобетонних заводів, а також 500 ремонтних бригад".

Читайте також: В Україні в 2013 р. буде збудовано та відремонтовано 1,4 тис. км доріг, вартість ремонту складе 7 млрд грн, - Вілкул