ua en ru

Вілкул доручив до початку опалювального сезону поповнити запаси резервного фонду

Віце-прем'єр Олександр Вілкул доручив до початку опалювального сезону поповнити запаси резервного фонду. Про це він сьогодні заявив на виїзній нараді щодо контрою та перевірки стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки у м. Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Особлива увага має бути приділена матеріальному резерву на випадок надзвичайних ситуацій. В 2013 р. матеріальний резерв столиці був збільшений на 60 тис грн. На сьогодні резерв заповнений на 70% від запланованих обсягів. Необхідно активізувати наповнення і до нового опалювального сезону, підійти зі 100% наповненням резервного фонду", - зазначив він.

Читайте також: Система попередження надзвичайних ситуацій має спрацювати краще ніж минулої зими, - Вілкул

Він також додав, що треба забезпечити необхідну кількість снігоприбиральних інструментів. "Треба забезпечити необхідну кількість шанцевих інструментів, лопат, кирок для ефективної роботи волонтерів, які хочуть допомогти рідному місту", - зазначив Вілкул.

За його словами необхідно звернути увагу на ефективну роботу комунальної снігоприбиральної техніки. "Для цього необхідний запас паливно-мастильних матеріалів. У цьому році для матеріального резерву дизельного палива в Києві виділено 1, 2 млн грн", - зазначив він.