ua en ru

Віктор Мігалатюк призначений т.в.о. начальника міліції Маріуполя замість Моргуна

Підполковник Віктор Мігалатюк призначений тимчасово виконуючим обов'язки начальника міліції міста Маріуполя (Донецька область).

Підполковник Віктор Мігалатюк призначений тимчасово виконуючим обов'язки начальника міліції міста Маріуполя (Донецька область). Про це повідомляє прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області.

Сьогодні, 7 серпня, він був представлений особовому складу маріупольського гарнізону міліції.

Повідомляється, що до цього часу Мігалатюк займав посаду заступника начальника УМВС в Кіровоградській області.

Водночас екс-керівник Маріупольського МУ Олег Моргун наразі повернувся на своє попереднє місце служби і приступив до виконання службових обов'язків на посаді начальника Новоазовського РВ.

Зазначимо, вчора повідомлялося, що Моргун повернувся до роботи на посаді керівника маріупольської міліції.

Нагадаємо, слідчим відділом прокуратури Донецької області 15 липня розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень), ч 2 ст. 256 КК України (сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності) за фактом співпраці з незаконними формуваннями самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) чиновників міськради та міського управління міліції.

Водночас у прокуратурі Донецької області зазначили, що по завершенню розслідування буде дана правова оцінка діям посадових осіб у суворій відповідності з чинним законодавством України, і не виключили арешту Моргуна.