ua en ru

Віктор Балога: уряд Гройсмана не вирішить проблем ні в економіці, ні на сході

Віктор Балога: уряд Гройсмана не вирішить проблем ні в економіці, ні на сході

Уряд під керівництвом Володимира Гройсмана не вирішить проблем ні в економіці, ні на сході України. Про це заявив голова Єдиного Центру, народний депутат України Віктор Балога.

За його словами, претенденти на крісла та їх пропагандисти розповідають про свої великі плани. Політик вважає, що вони хочуть сформувати у людей очікування, що з їх приходом на посади країну чекає прорив.


"Нічого доброго не буде. Реформ не буде, тому що їх фактично й не було, оскільки немає підстав вважати, що нова влада в них зацікавлена. Згадайте, чи Президент за два роки виступив хоча б з одного реформаторської ініціативою. На його сайті - в основному укази про нагородження", - зазначив політик.

На його думку, завдання пана Гройсмана на посаді прем'єра - не зміцнювати країну, а "бетонувати одноосібну владу Петра Порошенка. Юрій Луценко на посаді Генерального прокурора завершить узурпацію влади".

"Нова коаліція стане результатом всього лише договорняка між групами впливу, керованими олігархами, з олігархом №1 - майстром офшорних комбінацій паном Порошенком. Як бачите, в цій конфігурації інтересів України немає", - наголосив Віктор Балога.

Він переконаний, що Гройсман з новим урядом не вирішить існуючих проблем ні в економіці, ні на сході.

"Тому мені дивно і гірко спостерігати за цією метушнею. Адже там, де змагаються за владу, про людей, суспільство і країну не йде мова. Зміни будуть, але не при цій владі і не при цих "діячах", - підсумував Віктор Балога.