ua en ru

Венгер залишиться в "Арсеналі" і планує кардинально оновити склад команди

Венгер залишиться в "Арсеналі" і планує кардинально оновити склад команди Фото: Арсен Венгер залишається в "Арсеналі"

Головним питанням є майбутнє Месута Озіла і Алексіса Санчеса

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер збирається продовжити свій закінчується контракт і одночасно планує влітку провести наймасштабніший за останні роки оновлення складу команди. Про це пишет The Telegraph.

Головним питанням є майбутнє Месута Озіла і Алексіса Санчеса. "Каноніри" хочуть повернути більшу частину з тих 42,5 млн фунтів, які в свій час були заплачені "Реалу" за Озіла. Що стосується Санчеса, то його лондонський клуб оцінює в 50 млн фунтів.

Викликає питання майбутнє в клубі і багатьох інших гравців, включаючи Давида Віспин, Начо Монреаля, Кірана Гіббса, Джека Вілшира, Алекса Окслейд-Чемберлена і Лукаса Переса.

Гроші, виручені з продажу йдуть гравців, а також накопичені резерви в розмірі близько 100 млн фунтів дозволять Венгеру влаштувати серйозні зміни в складі за весь час роботи з "Арсеналом".

Венгер збирається зміцнити всі лінії, включаючи воротарський, де серед потенційних цілей "Арсеналу" значаться Джек Бутланд з "Стоука", Каспер Шмейхель з "Лестер" і Джордан Пікфорд з "Сандерленда".

Особливий інтерес Арсен проявляється до трьох своїх співвітчизників - нападником Килиану Мбаппе з "Монако", Олександру Лакасетту з "Ліона" і Мусса Дембеле з "Селтіка". Серед інших цілей "Арсеналу" називаються Кіран Тірні з "Селтіка" і Марко Ройс з дортмундської "Боруссії".

Нагадаємо, півзахисники "Арсеналу" Месут Озіл і Алекс Окслейд-Чемберлен підтримують бажання чилійця Алексіса Санчеса покинути команду після закінчення сезону.