ua en ru

Провідна бюджетна авіакомпанія Європи Ryanair може вийти на український ринок вже в травні 2012 р., - Колєсніков

Провідна європейська бюджетна авіакомпанія Ryanair (Ірландія) може запустити перші рейси в Україну в травні 2012 р. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков за підсумками зустрічі з представниками авіакомпанії Ryanair, передає Міністерство інфраструктури України.

"Цими першими рейсами, найімовірніше, будуть рейси з Франції та Великої Британії до Львова та Донецька", - повідомив Колесніков. Міністр також зазначив, що українському авіаційному ринку необхідна конкуренція, і вихід такого потужного гравця, як Ryanair, позначиться на ринку позитивно.
Відповідаючи на запитання про цінову політику на нових рейсах, Колесніков наголосив, що "цінові категорії всіх обрадують". Водночас міністр наголосив, що українським пасажирам доведеться звикати до певних умов, оскільки квитки на рейси авіакомпанії можна буде придбати тільки через Інтернет.
Ryanair - ірландська бюджетна авіакомпанія, заснована в 1985 р. Це перша бюджетна авіакомпанія, заснованою в Європі. Ryanair обслуговує 141 аеропорт у 26 країнах Європи (Португалія, Іспанія, Франція, Італія, Велика Британія, Швеція, Норвегія, Данія, Бельгія, Німеччина, Нідерланди, Польща, Словаччина) та Африки.
Нагадаємо, раніше Колєсніков повідомляв, що З ІІ півріччя 2012 р. Міністерство інфраструктури України впроваджуватиме так звані "пакетні" знижки для авіакомпаній, які здійснюватимуть значну кількість рейсів, на послуги аеропортів.