ua en ru

Валерій Борисов: "Готовий дебатувати з кандидатами, котрі хочуть відстоювати інтереси троєщинців"

Народний депутат України Валерій Борисов готовий дебатувати з будь-ким із кандидатів у депутати Верховної Ради України, котрий хоче відстоювати інтереси троєщинців та вирішувати їхні проблеми.

"Я готовий дебатувати з будь-ким із кандидатів у депутати Верховної Ради України, котрий хоче відстоювати інтереси троєщинців та вирішувати їхні проблеми", - сказав народний депутат України, голова ради об'єднання громадян "За Троєщину!" Валерій Борисов. Також він зазначив, що готовий не лише обговорювати проблеми киян, які проживають на Троєщині, а й у першу чергу їх вирішувати.

Читайте також: На Троєщині встановлено понад 40 нових дитячих майданчиків, - Валерій Борисов

"Якщо спілкування у прямому ефірі з кандидатами в народні депутати допоможе вирішити конкретні проблеми троєщинців, я готовий!" - наголосив Борисов.

При цьому він зазначив, що зазвичай людина, яка справді бажає подискутувати з кимось, надсилає запрошення безпосередньо своєму візаві, а не, образно кажучи, розклеює про це оголошення на стовпах. Це більше схоже на само піар, ніж на бажання конкретно обговорювати гострі питання сьогодення Троєщини.

Нагадаємо, Валерій Борисов балотується до Верховної Ради по округу №213 (м. Київ).