ua en ru

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи

Валенсія - Динамо. Після домашньої поразки від іспанців шансів вийти в наступний раунд у киян небагато. Однак вболівальники чекають гідної боротьби, нехай навіть не з підходящим для нас результатом. Дивитися матч Валенсія - Динамо можна на 1+1, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться в 21:55.

Валенсія - Динамо. Після домашньої поразки від іспанців шансів вийти в наступний раунд у киян небагато. Однак вболівальники чекають гідної боротьби, нехай навіть не з підходящим для нас результатом. Дивитися матч Валенсія - Динамо можна на 1+1, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться в 21:55.

27.02. 22:00
Валенсія - Динамо 0:0

Валенсія: Дієго Алвес, Жоау Перейра, Рікарду Кошта, Матьє, Бернат, Парехо, Мічель, Картабія, Кейта, Пако Алькасер, Варгас
Динамо: Рибка, Данило Сілва, Драгович, Макаренко, Хачеріді, Мігель Велозу, Вукоєвич, Ярмоленко, Аруна, Ленс, Ідейє

Матч завершено

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи90+3 хв. Жовта для Гусєва за симуляцію біля чужого штрафного.

90+2 хв. Безус пробив з метрів тридцяти - неточно.

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи90 хв. Жовта Перейрі за затримку часу.

87 хв. Безус видряпав м'яч на лінії чужої штрафної, в результаті чого завдав удар Вукоєвич, але Алвес без проблем забрав м'яч у руки.

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи82 хв. Заміна у Валенсії: замість Картабії вийшов Португес.

81 хв. Алькасер тікав по правому флангу від Макаренка, але його удар не був небезпечним, м'яч пролетів поруч з правою стійкою воріт Рибки.

78 хв. Велозу подавав кутовий з лівого флангу, але на цей раз Хачеріді завадили вдарити.

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи77 хв. Заміна у киян: Гусєв вийшов замість Ленса.

76 хв. Ярмоленко подав кутовий з правого флангу, Хачеріді вистрибнув вище всіх і пробив поруч з лівою стійкою.

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи74 хв. Заміна у Валенсії: замість Мічела вийшов Барраган.

72 хв. Велозу чудово пробив з метрів тридцяти, але м'яч влучив у поперечину. Дуже небезпечно було.

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи71 хв. Заміна у Динамо: замість Ідейє вийшов Мбокані.

70 хв. Арбітр придумав штрафний для Валенсії на лівому фланзі атаки - Парехо пробивав, але Рибка вибив м'яч в поле.

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи66 хв. Заміна у Динамо: замість Аруни вийшов Безус.

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи65 хв. Заміна у Валенсії: замість Кошти вийшов Сендерос.

63 хв. Пробивав Аруна зі стандарту, але його потужний удар влетів прямо в стінку.

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи62 хв. Парехо отримав жовту за фол на Ленсі біля своєї штрафної.

59 хв. Провалився правий фланг захисту Динамо. Кардабія тікав по флангу, відіграв Хачеріді і прострілив на Варгаса, який міг забивати, але не влучив по воротах.

57 хв. Заспокоїлася гра в останні хвилини. Валенсія не дуже форсує події, а Динамо просто не вистачає фантазії.

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи54 хв. Жовта для Вуко за фол на своїй половині поля на Мічелі.

53 хв. Аруна запускав Ідейє у вільну зону в чужій штрафній, але Браун не зумів обробити м'яч.

50 хв. Ярмоленко заробляє стандарт в метрі від штрафної господарів по центру. Сам постраждалий виконав стандарт, влучивши м'ячем у стінку.

46 хв. Розпочався другий тайм! Вперед, Динамо!!!

Перерва

45+1 хв. Мічел розстрілював ворота киян з лінії штрафного - Рибка зіграв надійно.

44 хв. Контролює м'яч Динамо, але небезпеки це не приносить. Гостроти не вистачає киянам, Ідейє явно потрібна допомога.

41 хв. Ідейє пробивав з лінії штрафного, м'яч влучив у захисника і вилетів за лицьову. Кутовий подав Велозу, знову не небезпечно.

38 хв. Макаренко заробив штрафний на лівому фланзі біля воріт господарів. Стандарт виконав Велозу, але Ідейе не зумів нав'язати верхову боротьбу захисникам.

35 хв. Варгас пробивав по воротах з лінії штрафної, але Рибка зіграв надійно, зафіксувавши м'яч в руках.

32 хв. Забиває Варгас після розрізного пасу від Парехо, але суддя фіксує офсайд.

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи30 хв. Жовта для Кардабії за грубий фол в центрі проти Вукоєвича.

27 хв. Дуже небезпечно розіграли стандарт господарі. Парехо навісив, Варгас виграв боротьбу в статичного Сілви і пробив мимо воріт.

Валенсія - Динамо: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи25 хв. Ленс отримав гірчичник за фол на своїй половині поля на Картабії.

23 хв. Картабія подавав кутовий з лівого флангу, Рибка знову зіграв надійно.

20 хв. Парехо обігрався з Алькасером і отримавши м'яч на лінії нашої страшної пробив у лівий кут воріт Рибки, але у ворота не влучив.

17 хв. Макаренко знайшов у штрафному господарів Ленса, той прийняв м'яча і спробував обіграти захисника - невдало. Бити в дотик було важко, але напевно варто було пробувати.

14 хв. Мічел навішував зі штрафного, але Рибка вистрибнув вище всіх, надійно зігравши на виході.

11 хв. Аруна заробив небезпечний штрафний неподалік від воріт господарів. Велозу вирішив пробити, його удар пройшов трохи вище лівої дев'ятки воріт Алвеса.

8 хв. Тепер вже Картабія класно прострілив з правого флангу, але арбітр помітив, що м'яч пішов за лицьову лінію в момент пасу.

5 хв. Ярмоленко непогано прострілив з лівого флангу, м'яч ледь не дійшов до Ідейє, який міг забивати, але Кошта зіграв надійно, дотягнувшись до м'яча.

2 хв. Кутовий з лівого тайму подав Велозу - захист іспанців зіграв надійно.

1 хв. Розпочався матч у Валенсії! Тримаємо кулаки за " Динамо"!

Перед київським "Динамо" стоїть складне завдання - йому потрібно відіграти у "Валенсії" два м'ячі на "Местальї" у повторному матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

З міркувань безпеки перший матч між київським "Динамо" і "Валенсією", який повинен був відбутися в столиці України, було перенесено в Нікосію на стадіон ГСП. Перемогу іспанцям принесли голи Едуардо Варгаса і Софьяна Фегулі, які переграли вийшовшого на заміну голкіпера Олександра Рибку.

У своїй останній кампанії Ліги Європи в сезоні 2011/12, "Валенсія" дісталася до півфіналу, де поступилася майбутньому переможцю турніру "Атлетіко".