ua en ru

У Сумській обл. на держкордоні затримано 0,5 т червоної ікри.

Прикордонники Сумського прикордонного загону і співробітники СБУ 9 листопада виявили 0,5 т червоної гри в мікроавтобусі "УАЗ" в одному з населених пунктів Путівльського району. Про це повідомив прес-секретар Сумського прикордонного загону Олександр Шишка, передає кореспондент РБК-Україна.

Дільничний інспектор прикордонної служби під час моніторингу державного кордону знайшов сліди групи людей і транспортного засобу, який під'їжджав до кордону з боку України. Прикордонники проінформували співробітників СБУ і МВС про можливе незаконне переміщення через кордон товару. На польовій дорозі був знайдений картонний ящик, в якому знаходилися 92 банки з лососевою ікрою і 25-кілограмовий пластиковий контейнер.

У гаражі одного з населених пунктів прикордонники спільно із співробітниками СБУ виявили автомобіль "УАЗ", в якому знаходилися ще 0,5 т червоної ікри російського виробництва, розфасованої в банки від 90 до 600 грамів і пластикових відер вагою від 1,1 до 25 кг. Крім того, в автомобілі знаходилися біологічні добавки, парфумерні вироби, фільтри для очищення води, лічильники і компакт-диски.

Автомобіль разом з вантажем вилучений співробітниками СБУ. Триває пошук осіб, причетних до незаконного переміщення вантажу через державний кордон.