ua en ru

У Сєверодонецькій міськраді 14 депутатів залишили Партію регіонів.

На сесії Сєверодонецької міської ради було зачитано офіційну заяву про вихід зі складу Партії регіонів 19 депутатів - 14 з них присутні в залі і підтвердили свій намір залишити лави Партії, передає кореспондент РБК-Україна.

"Абсолютна більшість у Сєверодонецькій міській раді складають депутати з членськими квитками Партії регіонів. ... З глибоким жалем вимушені констатувати, що деструктивна позиція і відповідні дії Луганської обласної організації Партії регіонів дискредитує ідеали партії, її цілі і завдання, позитивний імідж і репутацію. Ми не збираємося змінювати погляди і переконання, але обурені ситуацією, яка склалася в обласній організації ПР через свавілля, що твориться її керівниками ... ми відкрито заявляємо про своє рішення припинити членство в ПР", - сказано в заяві.

Заяву підписали заступник міського голови Сєверодонецька Сергій Єгоров, директор місцевого тролейбусного управління Валерій Бринза, директор Сєверодонецького міського підприємства "Теплокомуненерго" Максим Головко.

Заява про вихід депутатів Сєверодонецької міської ради з ПР передана керівникові міської організації цієї партії.

За деякими даними, остаточне рішення вийти зі складу ПР депутати прийняли після того, як потрапили до "чорного" списку, опублікованого в одній з партійних газет цієї політичної сили. У списку були вказані члени партії, які відмовилися увійти до групи "За Януковича".