ua en ru

У Києві станом на 6 листопада зафіксовано 7 випадків інфікування грипом А (Н1N1), - КМДА.

У Києві станом на 6 листопада зафіксовано 7 випадків інфікування грипом А (Н1N1), з них 1 людина померла, інші 6 отримують лікування у державних та приватних медичних закладах. Про це за підсумками засідання надзвичайної протиепідемічної комісії повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на першого заступника голови КМДА Ірену Кільчицьку. Усі хворі невідкладно забезпечуються препаратом "Таміфлю" та отримують відповідне лікування.
Всього у столиці налічується 45 тис. 85 осіб, хворих на гострі респіраторні вірусні захворювання та грип (зокрема за останню добу медпрацівниками зафіксовано 9 тис. 669 таких випадків). Госпіталізовано загалом 942 хворих (за останню добу - 163 особи).
"Хочу запевнити ЗМІ та усіх киян, що Київська міська влада щоденно буде надавати достовірну інформацію про захворюваність населення на грип та гострі вірусні респіраторні інфекції з перших рук. Про всі без виключення летальні випадки ми відразу будемо оперативно інформувати громадськість", - сказала І.Кільчицька.