ua en ru

В Житомирі розблокують кілька поверхів будівлі облради і розберуть барикади

В Житомирі розблокують кілька поверхів будівлі облради і розберуть барикади. Про це за результатами зборів громадських організацій заявив голова Народної ради в Житомирі Сергій Сухомлин

В Житомирі розблокують кілька поверхів будівлі облради і розберуть барикади. Про це за результатами зборів громадських організацій заявив голова Народної ради в Житомирі Сергій Сухомлин, передає прес-служба Житомирської громадської організації "Народна рада".

"У ході переговорів було досягнуто чітких домовленостей про те, що Правий сектор, Демократичний Альянс, Перша сотня, Самооборона погоджуються звільнити три поверхи будівлі облради і перейти на перший поверх. Їм буде надано для перебування декілька кабінетів. Активісти визначать і нададуть прізвища людей, які в цих кабінетах перебувати і нести відповідальність за них. Також домовилися про те, що активісти розберуть барикади. При необхідності, комунальники допоможуть", - сказав Сухомлин.

Також, він зазначив, що згідно з домовленостями, активісти створять люстраційні комісії. Вона розміститься на першому поверсі облради. Її члени будуть контролювати всі дії влади.