ua en ru

В Ярославль близько 3 тис. уболівальників ХК "Локомотив" зробили хід вулицями міста, вшанувавши пам'ять загиблих спортсменів

У російському місті Ярославль кілька тисяч уболівальників хокейного клубу "Локомотив", зробивши хід вулицями міста, зібралися на одній з міських площ. Як передає ВВС, в ході взяли участь близько 3 тис. фанатів. Вони скандували слова "Ярославль" і "Локо".

Таким чином вболівальники вирішили вшанувати пам'ять загиблих спортсменів.

В той же час жителі селища Туношна Ярославської області, поряд з яким впав літак Як-42 з хокейною командою "Локомотив", вийшли на вулиці зі свічками в руках.

У місцевій церкві Різдва Богородиці проходить панахида за загиблими: в селищі скорботно дзвонить дзвін, віруючі йдуть в храм ставити свічки за упокій трагічно загиблих.

Нагадаємо, літак Як-42 розбився сьогодні в Росії під Ярославлем в 15:05 за київським часом. Літак впав при наборі висоти приблизно в 1 км від аеропорту Туношна. В результаті аварії розбився основний склад хокейної команди "Локомотив" (Ярославль). Команда летіла до Мінська, де 8 вересня повинен був відбутися матч з "Динамо" (Мінськ). В авіакатастрофі загинули три громадяни України. Серед загиблих: 23-літній центральний нападаючий Данило Собченко, 38-літній воротар Олександр Вьюхін і 24-літній захисник Віталій Анікеєнко.