ua en ru

В.Янукович прийме рішення щодо звільнення М.Цимбалюка після висновків комісії по розслідуванню інцидента во Львові 9 травня

Президент України Віктор Янукович прийме рішення щодо звільнення губернатора Львівської ОДА Михайла Цимбалюка після закінчення роботи відповідної комісії. Про це Президент заявив на брифінгу у Київській області, передає кореспондент РБК-Україна.

"Треба пошукати мудрі рішення. Треба розібратися перш за все - працює комісія. Те що він не допустив зіткнення у себе в кабінеті, якщо б це сталося і було б порушення законів. Вже сьогодні хтось був би за гратами. Мабуть це його заслуга. Але він безумовно не повинен був допустити цього (зіткнення у Львові 9 травня). Це його велика провина... Тому я розберуся до кінця, як тільки ми отримаємо висновки комісії (створеної з розслідування інциденту)".

Нагадаємо, голова Львівської облдержадміністрації М.Цимбалюк написав заяву про відставку. Це сталося 10 травня вранці під час розмови М.Цимбалюка з депутатами обласної та міської рад від ВО "Свобода" у присутності преси.
Відзначимо, Президент України створив спеціальну комісію для розслідування зіткнень у Львові 9 травня.