ua en ru

В.Янукович доручив Кабміну взяти під особливий контроль ситуацію з цінами на бензин та з постачанням борошна у регіони

Президент України Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів України взяти під особливий контроль ситуацію з цінами на бензин та з постачанням борошна у регіони. Про це йшла мова у понеділок, 14 березня, під час робочої зустрічі з першим віце-прем‘єр-міністром України - міністром економічного розвитку і торгівлі України Андрієм Клюєвим, повідомляє прес-служба Президента.
У ході зустрічі було обговорено два питання - ситуацію, що склалася на ринку нафтопродуктів та ситуацію на ринку борошна.
А.Клюєв поінформував Президента про заходи, які вжито на поліпшення ситуації. Зокрема, за словами першого віце-прем‘єра, встановлено граничні ціни на бензин марки А-95 на рівні 9,5 грн, для дизельного палива - на рівні 9 грн.
Другим питанням, яке обговорювалося, було питання постачання борошна у регіони. А.Клюєв сказав, що з Аграрного фонду надано близько 400 тис. т борошна, і на сьогодні всі регіони забезпечені цим продуктом повністю.
Президент поставив завдання тримати ці питання під контролем і не допустити надалі випадків, подібних тому, що мав місце у Луганській області, коли 5-6 березня безпідставно було зупинено один з місцевих хлібокомбінатів і внаслідок цього два міста області - Ровеньки і Свердловськ, - не отримали хліба.