ua en ru

В.Янукович доручив Кабміну підвищити конкурентоспроможность тваринницької галузі України

Президент України Віктор Янукович дав доручення прем'єр-міністру України Миколі Азарову вжити заходів спрямованих на підвищення конкурентоспроможності тваринницької галузі, розширення та пошуку нових ринків збуту продуктів тваринного походження, захисту внутрішнього споживчого ринку від неякісного імпорту тваринницької продукції.

Зокрема йдеться забезпечення створення сприятливих умов до залучення вітчизняних та іноземних інвестицій у галузь тваринництва, а також забезпечити у 2010 р. виплат бюджетної тваринницької дотації та передбачити у проекті закону про державний бюджет України на 2011 р. видатки на виплату бюджетної і спеціальної бюджетної тваринницької дотації, зокрема з метою стимулювання приросту продуктивності та поголів'я великої рогатої худоби.

Також вжити невідкладних заходів із своєчасного фінансування видатків у необхідних обсягах для забезпечення військовослужбовців строкової служби, насамперед тих, які будуть призвані на строкову військову службу у жовтні - листопаді 2010 р.

Президент України також доручив Кабміну опрацювати питання удосконалення нормативно-правової бази щодо створення і функціонування об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та забезпечити розроблення і прийняття необхідних проектів нормативно-правових актів.