ua en ru

В.Янукович відкрив ділянку автодороги "Київ-Чоп" у Рівненській обл

Президент України Віктор Янукович взяв участь у відкритті ділянки автодороги "Київ-Чоп" у Рівненській області, повідомляє прес-служба глави держави.

У своєму вітальному слові глава держави наголосив на важливості відкриття руху на цій ділянці автодороги "Київ-Чоп", яка є складовою міжнародного транспортного коридору Європа-Азія.

Президент підкреслив, що сьогодні в експлуатацію вводиться близько 190 км дороги, а до кінця року буде добудовано ще 90 км.
Глава держави подякував усім, хто долучився до реалізації цього важливого для країни проекту, нагадавши, що на будівництві працювали не лише українські, а й турецькі фахівці.

"Близько 1600 будівельників вклали свою працю, розум, серце в цю українську дорогу. Я хочу усім подякувати і побажати, щоб ми з вами разом побудували ще не одну тисячу кілометрів доріг по Україні", - сказав В.Янукович.

Глава держави висловив переконання, що робота будівельників, безумовно, працюватиме на позитивний імідж нашої держави. У цьому контексті В.Янукович нагадав про підготовку України до прийняття Євро-2012.

"Євро-2012 - це та подія, яка дасть нам можливість влитися в європейську сім'ю... І коли наші гості їхатимуть по цих дорогах, вони розумітимуть, що держава, яка здатна це зробити, має майбутнє", - сказав Президент.

В.Янукович відзначив, що сьогодні економіка України відновлюється.

"Ми маємо можливість з року на рік покращувати життя людей. Це наш обов'язок і наші амбіції - робити так, щоб держава була сильною, і у ній жили заможні люди", - наголосив Президент.

Глава держави перерізав символічну стрічку на знак введення в експлуатацію ділянки автодороги, після чого тут проїхала колона технологічного автотранспорту.