ua en ru

В.Янукович назвав "безперспективною" позицію, яку зайняло керівництво Меджлісу

Президент України Віктор Янукович вважає безперспективною позицію, яку зайняло керівництво Меджлісу кримсько-татарського народу. Про це глава держави сказав сьогодні, коментуючи на прохання журналістів відсутність представників Меджлісу на ранковій нараді з питань стратегічного розвитку Криму та зустрічі В.Януковича з представниками кримських татар, передає прес-служба Президента України.

"Хай цьому оцінку дасть кримськотатарський народ. Це незрозуміла для мене політизація. До кого вони в опозиції? До населення Автономної Республіки Крим? До Автономної Республіки Крим?

Ми сьогодні не розглядали жодних політичних питань. Ми обговорювали питання розвитку Криму, де проживає велика кількість кримських татар, які мають долучитися до цієї роботи, брати у ній участь як всі громадяни України і конкретної її території - Автономії", - сказав Президент.

Глава держави відзначив, що не розуміє такої позиції керівництва Меджлісу. "Така позиція керівництва Меджлісу не має жодної перспективи, тому що така позиція веде в нікуди", - констатував В. Янукович.

Нагадаємо, представники Меджлісу кримсько-татарського народу відмовилися від сьогоднішньої зустрічі із Президентом, і попросили перенести її на іншу дату. Вони зауважили в своїй заяві, що на цю "переформатовану" зустріч виявилися запрошеними представники "двох-трьох відомих своєю скандальністю громадсько-політичних утворень".